Zorgbeveiliging

 

Het waarborgen van effectieve zorgbeveiliging die naadloos integreert met uw team is van groot belang. Binnen de zorgsector vereist beveiliging specifieke vaardigheden en eigenschappen. Bij Aforta Security stellen we strikte normen voor onze zorgbeveiligers. Zij beschikken over de vereiste kwalificaties en eigenschappen om een uitmuntende zorgbeveiliging te garanderen:

Waarneming van afwijkend gedrag: Onze zorgbeveiligers zijn getraind in het signaleren van ongewone gedragingen en zijn in staat om snel te reageren om escalaties te voorkomen.

Beheer van noodsituaties: Ze zijn opgeleid om doortastend en efficiënt op te treden tijdens noodsituaties, waardoor de veiligheid van zowel medewerkers als patiënten gewaarborgd wordt.

Ondersteuning van medisch personeel: Onze zorgbeveiligers bieden waardevolle ondersteuning bij het omgaan met agressief of onvoorspelbaar gedrag, waardoor het zorgpersoneel zich kan concentreren op hun kerntaken en de vertrouwensband tussen zorgverlener en patiënt behouden blijft.

Inspectierondes en toezicht: Ze voeren regelmatig inspectierondes uit en houden toezicht op mogelijke risico's of verdachte activiteiten om een veilige omgeving te waarborgen. Onze zorgbeveiligers kunnen ook brand- en sluitrondes uitvoeren voor de vleugels in uw pand die na kantooruren niet toegankelijk zijn voor bezoekers of cliënten.

Gastvrijheid en respect: Onze zorgbeveiligers benaderen patiënten, bezoekers en medewerkers met vriendelijkheid en respect, waardoor ze een gastvrije omgeving creëren waarin mensen zich veilig en op hun gemak voelen.