Welkom bij Aforta Security

 

Aforta Security is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde, hoogwaardige beveiligingsdiensten. Onze missie is om klant- en eigendomsveiligheid te waarborgen door verschillende trainingsmogelijkheden aan te bieden en sterke groepsrelaties op te bouwen.

 

Persoonlijke aandacht: Aan elke klant een persoonlijke benadering ervaart en optimale beveiliging centraal staat.

Samen sterker: Aforta Security, waar een hechte groepsrelatie zich thuis voelt.

Fortis Custiodia: Uw betrouwbare partner in klant-eigendomsveiligheid

 

Wij bieden beveiligingsoplossingen voor diverse omgevingen en situaties, waardoor uw gemoedsrust gewaarborgd is.

 

Veelgestelde vragen

 1. Welke beveiligingsdiensten bieden jullie aan? Aforta Security levert diverse beveiligingsdiensten, waaronder objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging, havenbeveiliging, wijkbeveiliging, woonhuisbeveiliging en beveiliging voor zorginstellingen. Ons team staat klaar om u te assisteren bij het selecteren van geschikte oplossingen.

 2. Hoe zorgen jullie voor de veiligheid van mijn huis of bedrijf? Onze professionele teams gebruiken geavanceerde technologieën en beveiligingsoplossingen om constante bewaking en bescherming te bieden. We passen onze aanpak aan op basis van uw specifieke behoeften.

 3. Zijn jullie beschikbaar voor 24/7 bewaking? Ja, we bieden 24/7 bewaking om ervoor te zorgen dat uw eigendommen te allen tijde beschermd zijn.

 4. Zijn jullie beveiligers getraind en gecertificeerd? Ja, al onze beveiligers zijn hoog opgeleid, ervaren en gecertificeerd om hoogwaardige beveiligingsdiensten te leveren.

 5. Wat is de vakantiemodus en hoe werkt deze? Onze speciale vakantiemodus optimaliseert uw beveiligingssysteem voor de periode van uw vakantie, zodat uw eigendommen beschermd blijven terwijl u weg bent.

 6. Zijn jullie beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten? Ja, we bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en passen onze diensten aan op basis van uw specifieke vereisten.

 7. Wat maakt Aforta Security anders dan andere beveiligingsbedrijven? Onze toewijding aan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid onderscheidt ons. We streven ernaar om uw gemoedsrust en veiligheid te waarborgen, altijd en overal.

 8. Wat doet de winkelbeveiliging? Onze panterlogo-belofte staat voor snelle, risicovrije winkelbeveiliging met getrainde beveiligers, camera's en alarmsystemen.
 9. Wat maakt objectbeveiliging bij Aforta Security uniek? Objectbeveiliging versterkt groepscohesie via training. We bieden kwaliteitsdiensten in diverse sectoren, waaronder gastheerschap, schoolbeveiliging en meer.
 10. Zijn er oplossingen voor KMO's? Aforta Security biedt aangepaste beveiliging voor kleine en middelgrote ondernemingen, met oplossingen op maat.
 11. Wat is persoonsbeveiliging? Onze persoonsbeveiliging biedt identificatie van dreigingen, risicoanalyse, continue monitoring en reisadvies voor gemoedsrust.
 12. Hoe handelt Aforta Security in maritieme beveiliging? Bij Aforta Security zetten we ons in voor een verhoogde beveiliging in havens. Onze beveiligingsmedewerkers, met ISPS-certificering, waarborgen de veiligheid op schepen en in havenfaciliteiten. We implementeren doeltreffende patrouilles en strikte toegangscontrole om de veiligheid van maritieme activiteiten te waarborgen. U kunt op ons rekenen voor een robuuste maritieme beveiligingsoplossing.

 13. Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie of om diensten aan te vragen? U kunt contact met ons opnemen via info@afortasecurity.nl  voor meer informatie of om onze beveiligingsdiensten aan te vragen.

Heeft u meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!