Kernaspiratie

Missie 

Bij Aforta Security waarborgen we klant- en eigendomsveiligheid door hoogwaardige beveiligingsdiensten aan te bieden.

Onze aanpak is gepersonaliseerd, met trainingen op maat voor individuele behoeften. We bieden diverse trainingen, cursussen en webinars om de vaardigheden van onze beveiligers te verbeteren. Deze trainingen richten zich op reactietijden, communicatie, teamwork en andere essentiële aspecten van professionele beveiliging. Door het opbouwen van sterke groepsbanden creëren we een veilige omgeving voor zowel onze beveiligers als onze klanten.

Daarnaast bieden onze trainingen ook kansen voor groei en netwerkmogelijkheden in andere branches. Bij Aforta Security staan kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Onze beveiligers zijn optimaal uitgerust om klanten en objecten te beschermen.

 

Visie

Aforta Security streeft ernaar de benchmark te zijn voor beveiligingsbedrijven op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en creatieve oplossingen. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze visie is het creëren van een gewaardeerde, respectvolle en veilige werkomgeving voor onze beveiligers, waarbij teamwork en communicatie cruciaal zijn voor onze operaties. We identificeren de unieke eigenschappen van onze beveiligers en bieden aangepaste trainingen, cursussen en webinars om hun vaardigheden te verbeteren.

We geloven dat sterke klantrelaties en innovatieve veiligheidsoplossingen essentieel zijn. We streven ernaar de leider te zijn in de beveiligingsindustrie, voortdurend te verbeteren en te innoveren. Klanten kunnen gerust zijn, wetende dat Aforta Security hun veiligheid waarborgt. Kortom, we streven naar een excellente werkomgeving waarin beveiligers uitblinken en klanten zich veilig voelen.

Ons doel is om de benchmark te zijn in de beveiligingsindustrie door personalisatie en innovatie, waarbij we de verwachtingen van onze klanten overtreffen.