Training & Ontwikkeling

Bij Aforta Security geloven we in voortdurende training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste beveiligingstrends en -technieken. We investeren in de groei van onze medewerkers door middel van cursussen, workshops en certificeringsprogramma's.

EHBO

Aforta Security zorgt ervoor dat haar medewerkers getraind zijn in eerste hulp bij ongevallen (EHBO) om tijdig en effectief te kunnen handelen in noodsituaties.

BHV

Onze medewerkers zijn opgeleid in bedrijfshulpverlening (BHV) om snel en adequaat te kunnen reageren op incidenten, zoals brand, ongevallen of andere calamiteiten.

Cybersecurity

Wij beschermen de digitale assets van onze klanten met cybersecurity-oplossingen die op maat zijn gemaakt om datalekken te voorkomen en bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Communicatietraining

Onze beveiligers worden getraind in effectieve communicatie om professioneel en efficiënt te kunnen communiceren met klanten, collega's en hulpdiensten.

Wetgeving workshops

Aforta Security biedt workshops aan over relevante wet- en regelgeving in de beveiligingssector om ervoor te zorgen dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Ethiek

We hechten veel waarde aan ethisch handelen en integriteit binnen ons bedrijf en zorgen ervoor dat onze medewerkers bekend zijn met en handelen volgens onze ethische richtlijnen.

Risicobeoordeling

Onze experts voeren risicobeoordelingen uit om de veiligheidsrisico's voor onze klanten in kaart te brengen en passende beveiligingsmaatregelen te implementeren.

Veiligheidsplanning en beveiligingstechnologie

Aforta Security ontwikkelt gedetailleerde veiligheidsplannen en maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologie om een veilige omgeving voor onze klanten te garanderen.

Sportevenementen, escaperooms, kookworkshops, sportevenementen

Wij bieden beveiligingsdiensten voor diverse evenementen, zoals sportevenementen, escaperooms en kookworkshops, om de veiligheid van deelnemers en bezoekers te waarborgen.

Webinars: Beveiligingsapparatuur, rapportageprocedures en cybersecurity

Onze webinars behandelen onderwerpen zoals beveiligingsapparatuur, rapportageprocedures en cybersecurity om onze klanten en medewerkers te informeren en te trainen op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Airsoft-trainingen

Aforta Security biedt airsoft-trainingen aan om de vaardigheden en teamwork van onze beveiligers te verbeteren in realistische en uitdagende scenario's.

Schietbaan

Onze medewerkers krijgen trainingen op de schietbaan om hun schietvaardigheden te verbeteren, wat bijdraagt aan hun algehele professionaliteit en effectiviteit als (persoons)beveiliger.